REFERENTIES

"ON-GE-LOOF-LIJK"

RENOVATIE

Geen enkele renovatie is voor ons onmogelijk. Een leuze die we in dit project opnieuw hebben bewezen. Van de bestaande woning schiet nauwelijks nog iets over. De eigenaars kozen voor een drastische ingreep in het comfort en de look van de woning. En wij stonden hen maar al te graag bij tijdens deze werken.

"EN NU EEN FEESTJE"

OPRITTEN & TERRASSEN

Wie terras zegt, zegt Thijs Damme. Dat wisten deze mensen uit Ichtegem ook. Ze schakelden ons in voor de aanleg van hun nieuwe terras en hebben er geen spijt van. We stonden de mensen bij van begint tot einde. Samen met hen gingen we op zoek naar de perfecte materialen en vormgeving van het terras.

"HELAAS MAAR 1 OPRIT"

OPRITTEN & TERRASSEN

Voor het Gravenhof in Torhout legden we een nieuwe oprit aan in klinkers en grind. De combinatie werd gekozen in functie van het beschikbare budget en het doeleinde van de ondergrond. De klinkers werden aangelegd aan de ingang van de oprit van de hostellerie. De klinkers geven een heel mooi effect bij de poort en sluiten naadloos aan bij de ingang van het gebouw. 

"PERFECTE UITVOERING"

BOUWWERKEN

Dit gezin uit Eernegem droomde van een extra leefruimte met zicht op de tuin. Samen met de architect bekeken we de mogelijkheden voor hen en bouwden we een aanbouw dat volledig binnen hun smaak en budget viel. Ze kozen uiteindelijk voor een moderne aanbouw met donkere steen dat een mooi effect geeft met de gevelsteen van hun woning.

"INGRIJPENDE VERANDERING"

RENOVATIE

Een complete make-over. Dat is wat we bij deze mensen realiseerden. De oude woning werd volledig gestript en er werden structurele wijzigingen aan de woonst uitgevoerd. Zo werden kleine ruimtes omgetoverd tot één grote leefruimte en werden nieuwe ruimtes gecreëerd.

"DAT IS WERKEN"

BOUWWERKEN

Bouwwerken Damme Thijs mocht voor deze mensen uit Torhout hun woning uitbreiden. Ze kochten een bestaande woning aan die niet 100% aan hun behoeften voldeed. Samen met hen en de architect gingen we op zoek naar een oplossing en uitbreiding van de woning.