"Helaas maar 1 oprit"

"Helaas maar 1 oprit"

Voor het Gravenhof in Torhout legden we een nieuwe oprit aan in klinkers en grind. De combinatie werd gekozen in functie van het beschikbare budget en het doeleinde van de ondergrond. De klinkers werden aangelegd aan de ingang van de oprit van de hostellerie. De klinkers geven een heel mooi effect bij de poort en sluiten naadloos aan bij de ingang van het gebouw. 

De parking die in het verlengde van de oprit ligt, werd aangelegd met grind aangezien er heel wat manoeuvres worden uitgevoerd tijdens het parkeren door de gasten. Bovendien zorgt het grind ervoor dat je een aankomende auto beter hoort aankomen. Een voordeel wanneer twee wagens op eenzelfde moment een manoeuvre uitvoeren.

"Onze oprit kreeg een echte make-over door Thijs. De hostellerie komt nu volledig tot zijn recht en het plaatje klopt. Echt jammer dat we maar 1 oprit hebben. Anders hadden we die andere ook meteen laten aanleggen. Onze vaste klanten zijn ook lovend over het nieuwe geheel. Kortom: topprestatie van bouwwerken Damme"