Waarom Thijs Damme?

Bouwwerken Damme is de nummer 1 renovatiespecialist in de streek. Zaakvoerder Thijs Damme bouwde zijn ervaring op bij Monument Vandekerckhove NV. Een toonaangevend bedrijf dat naam en faam heeft verworven in renovatie en restauratie. 5 Jaar lang perfectioneerde Thijs Damme daar zijn ambacht tot in de puntjes.

Deze ambacht wou hij in eigen naam uitvoeren en richtte daarom Bouwwerken Damme op. Het bedrijf is jouw betrouwbare partner voor je nieuwbouwproject. En vooral in combinatie met renovatie- en restauratiewerken kan je rekenen op een professionele en efficiënte aanpak.

Ondertussen is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een vaste waarde met eigen werkkrachten en vaste onderaannemers. Waarbij kwaliteit en opvolging voorop staan. Zo heb jij altijd een vast aanspreekpunt tijdens de werken en kan je alle materialen in onze eigen toonzaal komen kiezen. Hoog tijd dus om de handen uit de mouwen te steken? Denk je niet?

Neem nu contact met ons op!

 

REFERENTIES

"Dat is werken"

"DAT IS WERKEN"

30-05-16

Bouwwerken Damme Thijs mocht voor deze mensen uit Torhout hun woning uitbreiden. Ze kochten een bestaande woning aan die niet 100% aan hun behoeften voldeed. Samen met hen en de architect gingen we op zoek naar een oplossing en uitbreiding van de woning.
"Perfecte uitvoering"

"PERFECTE UITVOERING"

30-05-16

Dit gezin uit Eernegem droomde van een extra leefruimte met zicht op de tuin. Samen met de architect bekeken we de mogelijkheden voor hen en bouwden we een aanbouw dat volledig binnen hun smaak en budget viel. Ze kozen uiteindelijk voor een moderne aanbouw met donkere steen dat een mooi effect geeft met de gevelsteen van hun woning.

LAATSTE NIEUWS

Wij zoeken een metselaar

WIJ ZOEKEN EEN METSELAAR

02-01-17

Bouwwerken Damme Thijs BVBA is op zoek naar een voltijdse metselaar om ons team te komen versterken. Je bent een volwaardige metser die echt alles kan, verschillende metselverbanden, werf uitzetten, meehelpen met de ganse bouw.
Nieuwe huisstijl en website!

NIEUWE HUISSTIJL EN WEBSITE!

04-11-16

Bouwwerken Damme Thijs zit in een nieuw jasje. En dat vieren we met een nieuwe website en alle andere bijhorende communicatiedragers.