Waarom Thijs Damme?

Thijs Damme bouwde zijn ervaring op bij Monument Vandekerckhove NV. Een toonaangevend bedrijf dat naam en faam heeft verworven in renovatie en restauratie. 5 Jaar lang perfectioneerde Thijs Damme zijn ambacht tot in de puntjes.

Deze ambacht wou hij in eigen naam uitvoeren en richtte daarom Bouwwerken Damme op. Het bedrijf is jouw betrouwbare partner voor je nieuwbouwproject. En vooral in combinatie met renovatie- en restauratiewerken kan je rekenen op een professionele en efficiënte aanpak.

Klein is fijn, is onze parool. We werken binnen een straal van 25 kilometer rond Torhout. Zo hebben we alles in de hand en is zaakvoerder Thijs op alle werven zelf aanwezig. Zo heb jij altijd eenzelfde aanspreekpunt. Namelijk Thijs zelf. Tijd om de handen uit de mouwen te steken?

Voordelen van bouwwerken Damme Thijs:

  • Je mag op zondag telefoneren…
  • Snelle service
  • Ruime ingeplande agenda
  • Kleine en grote werken
  • Duidelijke en scherpe prijsofferte

 

REFERENTIES

"En nu een feestje"

"EN NU EEN FEESTJE"

04-11-16

Wie terras zegt, zegt Thijs Damme. Dat wisten deze mensen uit Ichtegem ook. Ze schakelden ons in voor de aanleg van hun nieuwe terras en hebben er geen spijt van. We stonden de mensen bij van begint tot einde. Samen met hen gingen we op zoek naar de perfecte materialen en vormgeving van het terras.
"Helaas maar 1 oprit"

"HELAAS MAAR 1 OPRIT"

30-05-16

Voor het Gravenhof in Torhout legden we een nieuwe oprit aan in klinkers en grind. De combinatie werd gekozen in functie van het beschikbare budget en het doeleinde van de ondergrond. De klinkers werden aangelegd aan de ingang van de oprit van de hostellerie. De klinkers geven een heel mooi effect bij de poort en sluiten naadloos aan bij de ingang van het gebouw. 

LAATSTE NIEUWS

Wij zoeken een metselaar

WIJ ZOEKEN EEN METSELAAR

02-01-17

Bouwwerken Damme Thijs BVBA is op zoek naar een voltijdse metselaar om ons team te komen versterken. Je bent een volwaardige metser die echt alles kan, verschillende metselverbanden, werf uitzetten, meehelpen met de ganse bouw.
Nieuwe huisstijl en website!

NIEUWE HUISSTIJL EN WEBSITE!

04-11-16

Bouwwerken Damme Thijs zit in een nieuw jasje. En dat vieren we met een nieuwe website en alle andere bijhorende communicatiedragers.