Waarom Thijs Damme?

Thijs Damme bouwde zijn ervaring op bij Monument Vandekerckhove NV. Een toonaangevend bedrijf dat naam en faam heeft verworven in renovatie en restauratie. 5 Jaar lang perfectioneerde Thijs Damme zijn ambacht tot in de puntjes.

Deze ambacht wou hij in eigen naam uitvoeren en richtte daarom Bouwwerken Damme op. Het bedrijf is jouw betrouwbare partner voor je nieuwbouwproject. En vooral in combinatie met renovatie- en restauratiewerken kan je rekenen op een professionele en efficiënte aanpak.

Klein is fijn, is onze parool. We werken binnen een straal van 25 kilometer rond Torhout. Zo hebben we alles in de hand en is zaakvoerder Thijs op alle werven zelf aanwezig. Zo heb jij altijd eenzelfde aanspreekpunt. Namelijk Thijs zelf. Tijd om de handen uit de mouwen te steken?

Voordelen van bouwwerken Damme Thijs:

  • Je mag op zondag telefoneren…
  • Snelle service
  • Ruime ingeplande agenda
  • Kleine en grote werken
  • Duidelijke en scherpe prijsofferte

 

REFERENTIES

"On-ge-loof-lijk"

"ON-GE-LOOF-LIJK"

04-11-16

Geen enkele renovatie is voor ons onmogelijk. Een leuze die we in dit project opnieuw hebben bewezen. Van de bestaande woning schiet nauwelijks nog iets over. De eigenaars kozen voor een drastische ingreep in het comfort en de look van de woning. En wij stonden hen maar al te graag bij tijdens deze werken.
"Ingrijpende verandering"

"INGRIJPENDE VERANDERING"

30-05-16

Een complete make-over. Dat is wat we bij deze mensen realiseerden. De oude woning werd volledig gestript en er werden structurele wijzigingen aan de woonst uitgevoerd. Zo werden kleine ruimtes omgetoverd tot één grote leefruimte en werden nieuwe ruimtes gecreëerd.

LAATSTE NIEUWS

Wij zoeken een metselaar

WIJ ZOEKEN EEN METSELAAR

02-01-17

Bouwwerken Damme Thijs BVBA is op zoek naar een voltijdse metselaar om ons team te komen versterken. Je bent een volwaardige metser die echt alles kan, verschillende metselverbanden, werf uitzetten, meehelpen met de ganse bouw.
Nieuwe huisstijl en website!

NIEUWE HUISSTIJL EN WEBSITE!

04-11-16

Bouwwerken Damme Thijs zit in een nieuw jasje. En dat vieren we met een nieuwe website en alle andere bijhorende communicatiedragers.