Waarom Thijs Damme?

Thijs Damme bouwde zijn ervaring op bij Monument Vandekerckhove NV. Een toonaangevend bedrijf dat naam en faam heeft verworven in renovatie en restauratie. 5 Jaar lang perfectioneerde Thijs Damme zijn ambacht tot in de puntjes.

Deze ambacht wou hij in eigen naam uitvoeren en richtte daarom Bouwwerken Damme op. Het bedrijf is jouw betrouwbare partner voor je nieuwbouwproject. En vooral in combinatie met renovatie- en restauratiewerken kan je rekenen op een professionele en efficiënte aanpak.

Klein is fijn, is onze parool. We werken binnen een straal van 25 kilometer rond Torhout. Zo hebben we alles in de hand en is zaakvoerder Thijs op alle werven zelf aanwezig. Zo heb jij altijd eenzelfde aanspreekpunt. Namelijk Thijs zelf. Tijd om de handen uit de mouwen te steken?

Voordelen van bouwwerken Damme Thijs:

  • Je mag op zondag telefoneren…
  • Snelle service
  • Ruime ingeplande agenda
  • Kleine en grote werken
  • Duidelijke en scherpe prijsofferte

 

REFERENTIES

"Dat is werken"

"DAT IS WERKEN"

30-05-16

Bouwwerken Damme Thijs mocht voor deze mensen uit Torhout hun woning uitbreiden. Ze kochten een bestaande woning aan die niet 100% aan hun behoeften voldeed. Samen met hen en de architect gingen we op zoek naar een oplossing en uitbreiding van de woning.
"Perfecte uitvoering"

"PERFECTE UITVOERING"

30-05-16

Dit gezin uit Eernegem droomde van een extra leefruimte met zicht op de tuin. Samen met de architect bekeken we de mogelijkheden voor hen en bouwden we een aanbouw dat volledig binnen hun smaak en budget viel. Ze kozen uiteindelijk voor een moderne aanbouw met donkere steen dat een mooi effect geeft met de gevelsteen van hun woning.

LAATSTE NIEUWS

Wij zoeken een metselaar

WIJ ZOEKEN EEN METSELAAR

02-01-17

Bouwwerken Damme Thijs BVBA is op zoek naar een voltijdse metselaar om ons team te komen versterken. Je bent een volwaardige metser die echt alles kan, verschillende metselverbanden, werf uitzetten, meehelpen met de ganse bouw.
Nieuwe huisstijl en website!

NIEUWE HUISSTIJL EN WEBSITE!

04-11-16

Bouwwerken Damme Thijs zit in een nieuw jasje. En dat vieren we met een nieuwe website en alle andere bijhorende communicatiedragers.